Cupa Pro Pescar 2016

Mai multe
   

Senatorul Haralambie Vochițoiu a fost prezent la prima ediție din acest an a Cupei Pro Parâng la pescuit sportiv, care a avut loc pe lacul de lângă Petrila amenajat chiar de către această asociație. De altfel, Haralambie Vochițoiu e membru fondator al acestei asociații, care numără peste 1100 de pescari, și a venit alături de prietenii lui pentru a le înmâna diplomele în cadrul competiției.

Aflați ce alte concusuri de pescuit mai pregătește Asociația Pro Pescar, dar și care e legătura dintre politică și pescuit, din reportajul următor.

Categorii: Evenimente

858
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>