Școala din Jieț – 100 de ani de existență

Mai multe
   

Școala din Jieț a sărbătorit de curând 100 de ani de existență, iar evenimentul i-a adus împreună nu doar pe reprezentanții autorităților locale și pe fiii satului, ci și pe foști aboslvenți ai acestei școli, mulți dintre ei ajunși oameni importanți ai comunității. De la preotul paroh Octavian Pătrașcu, ce a pus umărul la propriu pentru construirea școlii, până la reputatul etnolog Dumitru Gălățan Jieț, cei prezenți au vorbit despre perioada petrecută la această școală, ce a fost un adevărat reper al vechiului sat.

Categorii: ULTIMA ORĂ

1,445
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>