Absolut – Omul Pubelă

Mai multe
   

Trupa ABSOLUT – Petroșani – OMUL PUBELĂ, de Matei Vișniec

Spectacol prezentat la ”Festivalul vostru, al adolecenților” – Petroșani, 2016, ediția a IV-a

SINOPSIS:

”Trăim înconjurați de gunoaie, de eroi contrafăcuți, de profeți falși într-o societate alienată care consumă iluzia faptului că avem opțiuni, când de fapt cele două opțiuni sunt: negru cu etichetă roșie sau negru cu etichetă albastră. Degradarea societății are loc insesizabil, pentru că suntem prea ocupați cu războiul dintre religii, războiul politic, războiul culorilor, războiul între stânga și dreapta, între sus și jos și căutăm sedarea în masă pentru a mai semna condica încă o dată și a ne hrăni cu iluzia că suntem importanți. Puterea stă în mâna celor care pun diagnosticul!”

Regia artistică: Raul Hotcaș și Radu Tudosie

Distribuția:

Ardelean Raluca

Crîmu Georgiana-Andreea

Vezure Alexandru-Dorian

Pogan Georgiana-Gabriela

Matei Ana Gabriela

Buraga Patricia

Șchiopu Andrei

Popa Andrei

Categorii: TEATRU

2,363
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>