Future Acting – Pisica Verde

Mai multe
   

Trupa Future Acting – Cluj – PISICA VERDE, de Elise Wilk

Spectacol prezentat la ”Festivalul vostru, al adolecenților” – Petroșani, 2016, ediția a IV-a

SINOPSIS:

”Spectacolul ,,Pisica Verde’’ de Elise Wilk este o radiografie despre adolescenți și viața lor într-o lume disfuncțională, în România de astăzi cu un viitor incert pentru cei tineri. O lume gri în care cei 6 adolescenți: Dani, Bianca, Boogie, Robert, Roxana și Flori, lipsiți de prezența și afectivitatea părinților plecați la muncă în străinatate, evadează într-o lume inventată, lipsită de realism, unde imaginația și tentațiile vârstei par singurele căi de supraviețuire.

Originalitatea concepției regizorale constă în introducerea unor personaje, entități omniprezente, îngerii, cu scopul de a accentua fragilitatea destinului celor tineri care sunt lăsați în voia sorții.

Drama este inevitabilă, ea este rezultatul unui șir lung de nepăsări, neimplicări și neiubiri din partea celor mari, părinții…”

Regia artistică: Dana Moisuc

Distribuția:

Kocsis Robert – Dani

Popescu Diana – Bianca

Oltean Andrada – Boogie

Moruțan Florin – Robert

Lazar Sabina – Roxana

Karnib Maria – Flori

Onofrei Emanuela – Îngerul lui Dani

Boca Tudor – Îngerul Biancăi și al Roxanei

Cuc Andreea – Îngerul lui Boogie

Hoka Andreea – Îngerul lui Robert

Miron Ioana – Îngerul lui Flori

Categorii: TEATRU

1,434
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>