After Hours – Gaițele

Mai multe
   

After Hours – Târgoviște – GAIȚELE, de Alexandru Kirițescu

Spectacol prezentat la ”Festivalul vostru, al adolecenților” – Petroșani, 2016, ediția a IV-a

SINOPSIS:

”Acțiunea se petrece în casa Anetei Duduleanu, văduva marelui moșier Tasse Duduleanu, casa în care bătrâna locuiește împreună cu fiica cea mică, Margareta, soțul acesteia Mircea Aldea, o guvernantă și o servitoare.

Într-o casă în care domină urletele, meschinăriile, egoismul și ironia dusă la extrem, Mircea Aldea este un intrus, intrat forțat, prin căsătoria cu Margareta Duduleanu, care se macină încet, până ajunge la disperare. În toată această monstruozitate, apare Wanda Serafim, o femeie ușoară, venită de la Paris, nepoata marelui moșier Tasse Duduleanu și implicit verișoara Margaretei. Aceasta îl seduce pe Mircea, care se aruncă fără tăgadă în brațele ei, într-un moment total nepotrivit, soția sa fiind însărcinată.”

Regia artistică: Stefanis Lupu

Distribuția:

Răzvan Gînju- George

Robert Nica- Mircea

Raluca Ghibu- Zamfira

Alesia Istrat- Fraila

Ioana Ion – Colet

Ioana Oana – Aneta Duduleanu

Daiana Taranu – Vanda

Alina Ghita – Lena

Iulia Stroe – Margton

Casian Ciurezu – Ianache

Ana Simionescu – Zoia

Categorii: TEATRU

2,058
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>