Odiseu – Preșul

Mai multe
   

Trupa Odiseu – Târgoviște – PREȘUL, de Ion Băieșu

Spectacol prezentat la ”Festivalul vostru, al adolecenților” – Petroșani, 2016, ediția a IV-a

SINOPSIS:

”O piesă de teatru umoristică despre noi și problemele noastre cotidiene, despre traiul în comun la bloc și relațiile dintre vecini, toată acțiunea derulându-se în jurul unui preș aflat la intrarea unui apartament. Acţiunea se petrece într-o scară de bloc în care apar nelipsitele conflicte dintre vecini, de cele mai multe ori stârnite de probleme inexistente. De data aceasta, vicepreşedinta comitetului de bloc crează o întreagă tevatură, din cauza urmelor de noroi ce apar frecvent pe preşul din faţa uşii sale. În nebunia ei, începe să-şi suspectaeze toţi vecinii, ameninţându-i chiar şi cu moartea. Datorită situaţiilor inedite şi a pesonajelor de-a dreptul ridicole din piesă, „Preşul” este o comedie ce reflectă destul de bine tipologii de locatari de la toate „etajele”.

Regia artistică: Stefanis Lupu

Distribuția:

Daria Lupu – Pamfila

Denisa Tidorache – Avocata

Casian Ciurezu – Fotograful

Maria Brasoveanu –
Femeia de serviciu

Robert Nica – Italianul

Iulia Stroie – Fata

Răzvan Gînju – Chiriasul

Ioana Oana – Gica

Elena Balan – Getuta

Maria Parvu – Gigel

Cristian Chebac – Gicu G. Ionete

Alberta Mosnegutu – Inspectorul

Categorii: TEATRU

1,187
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>