Gong – Cabaretul cuvintelor

Mai multe
   

Trupa Gong – Roman – CABARETUL CUVINTELOR, de Matei Vișniec

Spectacol prezentat la ”Festivalul vostru, al adolecenților” – Petroșani, 2016, ediția a IV-a

SINOPSIS:

„Cabaretul cuvintelor” reprezintă o suită de texte, un fel de poeme în proză care capătă culoare și sens pe măsură ce-ți găsești locul într-una din etapele poveștii create.În ciuda faptului că tema spectacolului este una încărcată de dramatism, linia lui este simplă și curată, condimentată cu ironie și umor, pe înțelesul emoțional al tuturor.

Cuvântul este învestit cu forță, cu romantism, cu energie, până ajunge în punctul suprem, cel al împlinirii finale.Vă propunem un spectacol bazat pe inteligența emoțională a actorilor, presărat cu forța entuziasmului și cu înalte trăiri sufletești.Replicile-întrebări, devin întrebări esențiale care se nasc în mintea oricărui spectator și pentru o clipă te trezesc din somnul continuu, situându-te în conștiința prezentului.

Regia artistică: Cătălina Bostan și Vlad Ianuș

Distribuția:

Vlad Beda

Ana Cojocariu

Cristina Giosanu

Vlad Pânzaru

Mădălina Borș

George Apetrei

Andreea Husaru

Claudia Muscalu

Cosmin Lăpușneanu

Alex Marcoschi

Categorii: TEATRU

1,201
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>