Muzeul Instalatorului Român

Mai multe
   

Periculos de frumos, nonconformist până și în cele mai ascunse unghere, avangardist, postmodern, dar mai ales unic este acest muzeu inedit făcut de Ion Barbu la Petroșani. Muzeul Instalatorului Român inaugurat ieri seară este de departe cel mai interesant muzeu pe care îl puteți vedea, și asta pentru că fiecare obiect expus aici poartă marca umorului inconfundabil al artistului care se mândrește cu faptul că vedea lumea cu totul altfel. După Muzeul mamei și Casa Ion Dezideriu Sîrbu din Petrila, Ion Barbu a făcut dintr-o casă banală un loc spectaculos, în care se râde încă de la poartă.

Chiar dacă s-a deschis de curând, muzeul va avea lacăt pe ușă, pentru că primăria, căruia îi aparține, n-a găsit o soluție pentru administrarea lui. Cu toate astea, vă recomand să căutați muzeul instalatorului român dacă veniți în Petroșani, pentru că e o experiență ce nu trebuie ratată. Numele nu-i vine de la celebrul instalator Dorel, așa cum ați fi tentați să credeți, ci de la faptul că adăpostește instalații, așa cum veți vedea odată ce-i treceți pragul.

 


3,731
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>