Zeppelin Von Blues – Bring It On Home

Mai multe
   

Noul proiect al lui Mike Godoroja se numește Zeppelin Von Blues și e o reîntoarcere la originile grupului Blue Spirits, pentru că îl aduce pe aceeași scenă pe Florin Othello Milcof, și aduce iubitorilor genului rădăcinile blues ale supergrupului Led Zeppelin.

I-am văzut la Panorama Blues Festival de la Ghelari, un festival de poveste, ajuns la cea de-a patra ediție, și vă invit să-i ascultați ca să redescoperiți piese clasice într-o abordare unică, cum e și aceasta, pe care muzicuța lui Marcian Petrescu se dezlănțuie.

 

Categorii: CONCERTE

2,151
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>