ImproStory@Aztek Caffe

Mai multe
   

Ne face mare plăcere să vi-i prezentăm pe talentații noștri prieteni de la ImproStory, pe care i-am filmat în acțiune la Aztek Caffe, acolo unde au susținut deja mai multe specatcole. Radu Tudosie, Alexandru Cazan, Mihai Alexandru și Sergiu Fîrte – căci despre ei este vorba – sunt actori la Teatrul Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani, dar ceea ce fac în cadrul spectacolelor de improvizație e cu totul alt gen de show.

Dacă vreți să râdeți pe săturate, nu ratați următoarele reprezentații! Până atunci, aveți aici un playlist cu momentele din cel mai recent spectacol.


2,365
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>