Cenaclul Boema s-a reunit

Mai multe
   

Scriitorii din Valea Jiului, dar și invitații lor din Alba, s-au întâlnit în foaierul Teatrului Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani, pentru un eveniment care a marcat renașterea cenaclului Boema, ce continuă o mai veche tradiție literară a zonei.

Alături de  Marian Boboc și Ion Hirghidus, cărora le-au fost înmânate carnetele de membri ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, au venit poetul Aurel Pantea, din Alba Iulia, și prozatorul Cornel Nistea, dar și poeți și scriitori din Vale, cum ar fi Valeriu Butulescu, Gheorghe Truță ori Constantin Câmpeanu. Se cuvine remarcat sprijinul substanțial acordat de Asociația Culturală Rosa Multiflora și de președintele acesteia, Costel Avram, pentru buna desfășurare a acestei întâlniri.

Ce s-a spus și, mai ales, ce s-a recitat puteți vedea în reportajul care urmează.


2,088
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>