Celelalte Cuvinte – concert aniversar

Mai multe
   

Am început să-i ascult cu mai bine de 20 de ani în urmă, când mi-a împrumutat un prieten caseta cu Armaghedon, și am avut surpriza să descopăr după aceea o altfel de stare a rockului. Am căutat și alte cântece de-ale lor și am ascultat până la saturație Iarbă prin păr, Scrisori iubite sau Dacă vrei, așa că nu puteam rata concertul aniversar de la Barock, unde Celelalte Cuvinte au venit pentru a doua oară în ultimii ani.

Călin Pop a avut amabilitatea să ne acorde un interviu în exclusivitate, pe care îl puteți vedea în reportajul alăturat, împreună cu câteva piese înregistrare la Barock. Îi mulțumesc din nou lui Alin Petruț, care a făcut posibil acest interviu, și abia aștept să-i revăd pe Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Ovidiu Rosu, Tiberiu Pop și Radu Manafu, poate tot la Petroșani.

Enjoy!


2,934
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>