ImproMisiune pentru Mela

Mai multe
   

Ca să își ajute colega, actorii de la Petroșani au făcut ceea ce știu ei mai bine, adică au pus la cale un spectacol în care publicul a putut vedea nu una, ci două trupe de improvizație – ImproStory din Petroșani și Emisiune Improsibilă din Târgu Mureș –  care i-au făcut să râdă în hohote și pe cei mai morocănoși.

Cei care au venit la spectacolul găzduit de Teatrul Dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani  nu au plătit bani pe bilet, dar au fost  invitați să facă donații pentru Melania.

Specatcolele de improvizație s-au bucurat de un succes peste așteptări în Valea Jiului, așa că sala teatrului dramatic Ion Dezideriu Sîrbu din Petroșani a fost plină, iar publicul a avut  parte nu doar de un show de zile mari, ci și de satisfacția de a fi contribuit la un gest caritabil.

Urmăriți înregistrarea integrală a spectacolului, în exclusivitate pe hd365.ro

Categorii: TEATRU

1,186
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>