Ovidiu Lipan-Țăndărică și Fanfara Zece Prăjini

Mai multe
   

Nu puteam rata revederea cu Ovidiu Lipan-Țăndărică, mai ales că n-a venit la Baru Mare cu mâna goală, ci însoțit de Fanfara Zece Prăjini, așa că l-am filmat în recitalul oferit la Balkan Caver’s Camp și ne-am bucurat de exuberanța, de spontaneitatea și de energia cu care a evoluat pe scenă.

În interviul pe care ni l-a acordat, maestrul vorbește despre cântările prin Vale, despre proiectele la care lucrează, dar și despre spiritul balcanic, pentru care are o definiție personală.

Categorii: CONCERTE

2,353
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>