Dan Perjovschi la Petrila

Mai multe
   

Dan Perjovschi e unul dintre artiștii mei preferați, și, cum îi urmăresc munca de ceva ani, a fost un adevărat privilegiu să-l întâlnesc la Petrila, unde a fost prezent la preambulul Exploatării Culturale Petrila.

Spirit critic, extrem de implicat în ceea ce se întâmplă în societatea românească, Dan Perjovschi mi-a vorbit, în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate, despre felul în care se vede Petrila, despre șansele fostei mine de a se reinventa, dar și despre România la Centenar și ce ar trebui să urmeze după acest jubileu.


2,175
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>