Exploatarea Culturală Petrila

Mai multe
   

Că fosta mină Petrila prinde viață de la o zi la alta e deja vizibil – și nu doar cu ochiul liber, ci chiar și cu  Google – iar artizanii acestui proiect masiv de reconversie, adică Ion Barbu și voluntarii pe care i-a strâns în jurul său, pregătesc noi evenimente care mai de care.

În preambului Exploatării Culturale Petrila, eveniment ce va aduce arta modernă în spațiile industriale, i-am ascultat pe cei de la Nightlosers, am avut privilegiul unui interviu exclusiv cu Dan Perjovschi și ne-am bucurat, ca de fiecare dată, de reîntâlnirea cu inegalabilul Nucu Pandrea.

Play&Enjoy!


2,466
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>