Contractul pentru drumul din Parâng a fost semnat

Mai multe
   

După 18 ani de când DJ 709F, care duce în Staţiunea Parâng, a fost clasificat ca drum judeţean, la sfârșitul lunii august s-a semnat contractul de finanţare care vizează reabilitarea acestuia.

În 3 septembrie se va semna şi ordinul de începere a lucrărilor, cu o întârziere de un an şi jumătate, generată de contestaţiile formulate după organizarea licitaţiei. Proiectul are un termen de finalizare de 27 de luni, valoarea totală a acestuia fiind de 17, 308 milioane de lei.

Contractul s-a semnat chiar în Parâng, lângă pilonul 17 al telescaunului, unde va fi punctul terminus al modernizării căii de acces, iar acolo a fost prezent şi reprezentantul firmei Strabag, care va executa lucrarea.


900
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>