Onișor & Mangu live@ Aztek

Mai multe
   

Ioan Oniș™or ș™i Ionuț› Mangu sunt doi prieteni care cântムpentru prieteni, iar muzica lor, pe care prefer sムnu o încadrez în nici un gen, te însoț›eș™te mult dupムce pleci de la recitalurile pe care le susț›in.

I-am văƒzut cu câteva zile în urmăƒ, datoritムprietenilor noș™tri de la Aztek Caffe, iar seara pe care am petrecut-o împreunムa fost, cu adevăƒrat, una între prieteni. Cînd nostalgici ș™i sentimentali, cînd plini de umor, cei doi ne-au oferit un concert pe care îl vom Èține minte multムvreme.

Vムinvit sムvizionaț›i materialul care urmeazăƒ, din care puteț›i afla ș™i care dintre cei doi e de aici, din Valea Jiului.


1,077
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>