Școala Altfel la Apa Serv

Mai multe
   

Mai mulți elevi de la Scoala Gimnazială „ Avram Stanca”  din Petroşani  au vizitat Stația de Tratare a Apei de la Jieţ, în cadrul programului stabilit pentru Săptămâna ”Școala Altfel”, iar vizita lor deschide seria unor inițiative similare care vor avea loc în cadrul activităţilor desfăşurate pe tot parcusul acestei săptămâni, la staţiile de Tratare a Apei de la Jieţ si Valea de Peşti, dar și la staţia de epurare a apei de la Dănuţoni.

Șeful Stației de Tratare a Apei Jieț, inginerul Mihaela Sitea, a fost gazdă și i-a condus pe elevi prin toate modulele stației, explicându-le întreg procesul de tratare a apei, de la intrarea și până la ieșirea acesteia din stație. Copiii au vizitat rezervoarele de apă, sala vanelor, sala filtrelor unde au asistat chiar și la procesul de spălare a filtrelor. La laboratorul de analize invitații au putut vedea cum se efectuează analizele de calitate a apei potabile. Elevii au învaţat de la specialiştii Apa Serv date esențiale despre traseul apei, de la  captarea acesteia din surse, precum și informații esențiale despre importanța apei și a păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.


362
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>