Apă și canalizare la Galerie Cimpa

Mai multe
   

Până acum, familiile care locuiau în zona denumită Galerie Cimpa, aflată la marginea orașului Petrila, nu beneficiau de canalizare, iar apă curentă au abiat de anul trecut. La gospodării se ajunge greu, pentru că sunt într-o zonă de deal,  așa că oamenii își luaseră gândul de la utilități, până când societatea de profil și-a extins rețeaua și în zona lor.

Investiția n-a însemnat un efort financiar foarte mare, iar impactul ei va fi semnificativ pentru această zonă. În Valea Jiului mai sunt asemenea zone izolate, iar societatea de profil vrea să extindă rețelele pentru a-i ajuta pe oameni să beneficieze de condiții minime, chiar dacă nu va încasa prea mult de pe urma noilor abonați.

Apa Serv Valea Jiului beneficiază de mai multe programe cu finanțare europeană în valoare de peste 120 de milioane de euro, care au permis reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, iar un proiect care va începe de anul viitor prevede înlocuirea tuturor conductelor, vechi de peste 50 de ani.


695
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>