Apa Serv: investițiile au intrat în linie dreaptă

Mai multe
   

Investițiile care urmează să înceapă la Apa Serv, cu finanțare europeană, sunt principalul subiect al acestui interviu, din care veți afla și cum a reușit societatea să aibă cofinanțare zero la aceste proiecte.

În plus, Apa Serv este un exemplu de bune practici la nivel național în ceea ce privește atragerea finanțărilor de la Uniunea Europeană, dar și pentru că a reușit să se redreseze și să facă profit într-o zonă cu multiple probleme sociale cum este Valea Jiului.

În interviul alăturat, managerul Costel Avram vorbește și despre nivelul încasării facturilor de la populație, despre controversele legate de tarifare, despre canalizarea din Straja, dar și despre beneficiile microhidrocentralelor instalate la stațiile de captare.

 


1,494
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>