Folk în Peștera Bolii

Mai multe
   

După colinde, concerte corale sau de muzică rock, a venit rândul folkului să răsune în Peștera Bolii, unul dintre cele mai frumoase locuri ale Văii Jiului. Copiii din grupul craiovean Generația Folk au coborât în sala mare a peșterii, unde au cântat și anul trecut. Mădălina Amon a cântat în cenaclul Flacăra timp de mai mulți ani și vrea să dea din spiritul acestuia și grupului pe care îl coordonează.

Din păcate, numărul spectatorilor a fost mai mic decât cel anticipat de organizatori, și la fel s-a întâmplat și la evenimentul din luna mai, așa cum spunea Emeric Szuhanek, președintele asociației Petroaqua.

Peștera Bolii se află la aproape 6 kilometri de Petroșani, foarte aproape de drumul național 66, și este singura peșteră din România care străbate integral un masiv. Concertele de aici au o tradiție care datează încă din perioada interbelică și au fost reluate în ultimii ani de către asociația care o are în custodie.


861
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>