Conferință de presă la Apa Serv

Mai multe
   

Ultima conferință de presă din acest an organizată de Apa Serv Valea Jiului a fost prilejul unui scurt bilanța al societății, care a reușit să încheie cu profit anul, deși cu cîțiva ani în urmă era în pragul falimentului.

Mare parte din creanțe au fost recuperate, datoriile societății au fost achitate la zi iar calitatea serviciilor a crescut considerabil. În plus, Apa Serv va semna la începutul anului viitor contractul de finanțare pentru o nouă etapă a programului de investiții, care va avea un impact pozitiv semnificativ asupra furnizării apei.

Mai multe detalii despre activitatea Apa Serv Valea Jiului, în înregistrarea alăturată.


438
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>