Straja are canalizare!

Mai multe
   

Straja are, din 19 octombrie, un sistem de canalizare funcțional, astfel încât apele uzate menajere de la cele 150 de cabane existente, cu aproape 1.350 locuri de cazare, sã fie transportate în colectorul principal din Municipiul Lupeni, cu  deversare în statia de epurare Dãnuțoni.

Investitia a fost inauguratã de  directorul general al Apa Serv, Costel Avram, iar la eveniment au participat  oficialitãti de la Consiliul Judetean, autoritãti locale, dar si investitori din turism din statiune.

Valoarea totalã a investitiei este de 1.792.416 lei (valoare fãrã TVA).


437
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>