Tabăra Internațională de Arte Vizuale IANZA ART

Mai multe
   

Timp de o săptămână, arta a coborât în stradă la Petroșani, unde a avut loc, la sfârșitul lunii august, prima ediție a unei tabere internaționale de artă, care s-a desfășurat chiar sub ochii localnicilor, în centrul orașului. Artistul Cristian Sergiu Ianza, care a organizat acest eveniment, trăiește de 20 de ani în Germania, unde au loc periodic asemenea întâlniri, și a vrut să facă ceva asemănător și la el acasă.

Toate lucrările realizate în cadrul taberei de la Petroșani vor rămâne în patrimoniul public, pentru a înfrumuseța orașul. Așa cum spunea și Cristian Ianza, organizatorul manifestării, părerile oamenilor sunt împărțite, dar arta rămâne artă, mai ales într-o zonă unde asemenea evenimente sunt rare, iar prezența numeroasă a iubitorilor de artă la vernisajul expoziției cu lucrările realizate în tabără confirmă valoarea acestora.


1,015
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>