Utilaje noi achiziționate de Apa Serv, în cadrul programului POIM

Mai multe
   

Apa Serv Valea Jiului a început derularea programului de investiții finanțat prin POIM și a semnat primul contract de achiziții în cadrul acestuia.
Contractul semnat astăzi are valoarea de peste 6,4 milioane de lei și vizează achiziția de echipamente și utilaje independente, care trebuie livrate în termen de 11 luni de la semnarea documentelor.
Proiectul aflat în derulare are o valoare totală de peste 323 de milioane de lei, iar valoarea contractului semnat la începutul lunii mai este de peste 6,4 milioane de lei. Cofinanțarea este asigurată în proporție de 100% de Consiliul Județean Hunedoara, valoarea fiind de 128.253 de lei.


1,497
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>