Campanie inedită la Apa Serv

Mai multe
   

Campania inițiată anul trecut de Apa Serv și intitulată Canalizarea nu este coșul tău de gunoi continuă și anul acesta, însă angajații societății au ales o metodă inedită de promovare. Ei au străbătut cu bicicletele fiecare oraș din Valea Jiului, explicându-le oamenilor ce anume nu ar trebui să arunce în canalizare.

Din reportajul alăturat aflați ce au găsit angajații Apa Serv în decantoare, dar și care sunt cele mai periculoase obiecte aruncate la toaletă.


601
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>