Florin Paul Camen

Mai multe
   

pentru o experiență optimă, vizionați în format HD

Dacă vă place muzica folk, e imposibil să nu fi auzit de Florin Paul Camen, unul dintre oamenii care duc mai departe acest gen muzical, și ne face plăcere să îi fim alături la un eveniment important pentru orice muzician: 25 de ani de la debut.

Ca să marcheze cum se cuvine un sfert de secol pe scenă, Florin ne-a făcut cadou un album, pe care îl va lansa alături de un alt nume mare al muzicii românești, Mircea Vintilă, în cadrul unui mini-turneu în Gorj și Valea Jiului.

L-am întrebat cum au primii 25 de ani pe scenă și am aflat și cum s-a ales cu renumele de folkist pe cont propriu, atribuit de cel care a făcut să se nască acest gen în România.


1,525
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>