Școala 7 Petroșani

Mai multe
   

De la un an la altul, școala generală numărul 7 din Petroșani a demonstrat că centrul și periferia nu sunt decât niște convenții, nivelul de pregătire de aici și condițiile de care se bucură elevii și cadrele didactice fiind mult peste ce s-ar aștepta unii de la o școală aflată la marginea orașului. Școala 7 este una dintre unitățile de învățământ cu cele mai multe proiecte europene câștigate, iar copiii de aici au reușit să ajungă datorită acestor programe în mai multe țări de pe continent.

Cât de bine dotată e școala 7, cum a reușit să obțină atât de multe finanțări nerambursabile și de ce se acordă aici atât de multă atenție propunerilor făcute de copii am aflat de la directorul școlii, profesorul Vasile Pop, care mi-a spus că locul ocupat de această instituție nu ține decât de perspectivă.


1,661
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>