Mașini de epocă la Petroșani

Mai multe
   

Iubitorii mașinilor de epocă s-au delectat la Petroșani cu rarități care mai de care, aduse de colecționarii din Valea Jiului.

Este al patrulea an în care Petroșaniul participă, alături de marile orașe ale țării, la expoziția organizată de Retromobil Club România, și asta datorită unor pasionați care și-au adus mașinile de colecție în centrul orașului, ca să poată fi admirate de toată lumea.

Nu e ușor să restaurezi automobilele vechi, pentru că omologarea lor presupune respectarea unor reguli stricte. Chiar dacă le ia ani de zile să refacă cine știe ce model găsit la fiare vechi, cei doi pasionați pe care îi puteți vedea în reportajul alătrurat – Liviu Zaharia și Nicolae Gherghin –  spun că nu e satisfacție mai mare decât aceea de a reda viața unei mașini care a făcut istorie, la fel cum sunt toate cele pe care le-am văzut la Petroșani.

Categorii: ULTIMA ORĂ

1,432
Vizualizări
Despre autor
- Tot ce vedeți și citiți pe siteul acesta e creația Fraților Pintea: pe hd365.ro postăm exclusiv producții proprii și conținut de calitate, garantat de experiența și profesionalismul în domeniu, demonstrate de-a lungul timpului. Vă mulțumim pentru vizită și vă invităm să mai rămâneți - cu siguranță veți descoperi ceva interesant în portofoliul nostru!

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>